Als internetbureau zijn wij enthousiast over de mogelijkheden die het web biedt. Sinds 2009 werken we dagelijks aan oplossing die iets voor u toevoegen.

Websites

Als uw potentiele klant op zoek is naar de producten en diensten die u levert zullen ze in veel gevallen zich in eerste instantie op internet oriënteren. Het is van belang dat uw website daarom een goede presentatie is van wat u heeft te bieden.

Wij leveren onze websites standaard af zodat ze geschikt zijn voor alle scherm; desktop, tablet, mobiel. Dat is niet alleen prettig voor de bezoeker, maar het draagt ook bij aan een betere vindbaarheid in Google.

Webapplicaties

Een webapplicatie kan u of uw klanten diverse mogelijkheden bieden; een organisatorische applicatie met gedeelde documenten en agenda’s, een administratieve applicatie die registraties doet van ingaande en uitgaande goederen of een applicatie om in- en uitschrijving en certificering te beheren van online cursussen.

De uitgangspositie is dat een webapplicatie een proces binnen uw organisatie versnelt of vergemakkelijkt en de applicatie altijd en overal op elke apparaat te gebruiken is.

Webshops

Heeft u plannen om uw winkel online door te trekken of wilt u een compleet nieuw product online verkopen? Voor een goede webshop kunt u bij ons terecht, zowel business to business (B2B) als gericht op consumenten.

Samen met u maken we een plan welke functionaliteiten uw webshop moet krijgen. Doordat we al meerdere webshops hebben afgeleverd kunnen wij u advies geven over de mogelijkheden in verschillende catalogusweergave-opties, productfilters, verzendmethoden, kortings- en afrekenmodules en koppelingen naar externe softwarepakketten.

Neem contact met ons op!

 

Wij staan elke dag voor u klaar!

Jeroen Koster

Jeroen Koster

Co-founder, techniek

Peter de Jong

Peter de Jong

Co-founder, vormgeving

Nisse

Nisse Anthonise

Developer

Thygo

Thygo Jacobs

Ontwerp

Aasutosh

Aasutosh Kalpoe

Developer

Floris

Jillz

Snuffelstagiaire