Eenvoudig meer leads genereren met Leadinfo (gratis proefversie)

26 mei 2021

Eenvoudig meer leads genereren met Leadinfo (gratis proefversie)

Wil jij eenvoudig meer leads genereren? Bijhouden wie je website bezoekt en mogelijk interesse heeft in je producten of diensten? Met Leadinfo heb je software in handen die deze informatie voor je kan verzamelen, zodat jij meteen aan de slag kunt met relevante leads.

Wat is Leadinfo?

Leadinfo is leadgeneratie software die kan herkennen welke bedrijven je website bezoeken. Dit doet Leadinfo door het IP adres te koppelen aan hun database. De software van Leadinfo geeft deze bezoekers overzichtelijk weer in een dashboard. Je kunt daar ook contactinformatie vinden, zodat je deze leads meteen kunt benaderen.

MEER WETEN OVER LEADINFO? ONZE ZUSTER ONDERNEMING H1 HIELD EEN INTERESSANT WEBINAR. BEKIJK DE ONLINE WEBINAR VIA DEZE LINK.

Waarom is het goed om Leadinfo in te zetten?

De leadgeneratie software van Leadinfo maakt het mogelijk om websitebezoekers te herkennen en gegevens over het bedrijf, e-mailadressen en LinkedIn profielen te koppelen. Je kunt de data eenvoudig exporteren.

Dit zorgt ervoor dat je niet hoeft te wachten op leads die jou benaderen, maar actief aan de slag kunt met de bezoekers op je website. Wat het extra interessant maakt is, is dat Leadinfo ook inzicht geeft in welke pagina’s er zijn bezocht en hoe lang. Zo kun je gemakkelijk achterhalen waar de bezoeker naar op zoek is en deze informatie gebruiken wanneer je de lead benadert.

Leadinfo koppelt ook een leadscore aan elke lead om te laten zien welke leads het meest interessant zijn voor jou. Zo krijgen ze bijvoorbeeld een hogere score wanneer ze je website vaker bezoeken. Bovendien kun je elke lead zelf labels en notities meegeven, zodat je Leadinfo ook goed met meerdere collega’s kunt gebruiken.

Gratis proefversie (14 dagen)

Wil je weten wat Leadinfo voor jou kan betekenen? Vraag dan nu een gratis proefversie aan! Vul hieronder je gegevens in, dan zorgen wij ervoor dat er een proefaccount voor je wordt aangemaakt. Nog vragen? Neem dan even contact met ons op via het contactformulier.